Persoonlijke Begeleiding

Ik bied individuele begeleiding, maar ook begeleiding binnen relaties. Daarnaast geef ik dans aan groepen. Het is mogelijk om aanvullend gebruik te maken van bepaalde healinginstrumenten (Zie verdere info op deze site). Ik heb jarenlange ervaring als coach, trainer, relatiebemiddelaar en als dansdocente.

Elke discipline, die ik toepas, werkt op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele laag; Met respect voor jouw individuele levensproject.

 

Ik werk met volwassenen en met jongeren.

Met name voor jongeren is de vraag om hulp enorm groot, omdat zij het werkelijke contact met zichzelf verliezen, in een tijd van internet en de druk van de maatschappij, om te moeten ‘scoren’ middels goede cijfers en diploma’s, waarin nog weinig ruimte wordt genomen om naar binnen te keren.

 

Gestalt

Ik bied een clíënt inzicht en heling vanuit de Gestalt. Ik ga naar de kern , met het 'nu' als vertrekpunt. Wat ik ervaar is dat er in korte tijd veel in iemands leven kan veranderen door de inzichten die ontstaan. Gestalttherapie kun je vergelijken met het analyseren van een druppel water uit de oceaan. Hierdoor krijg je een goed beeld van het overige water in de oceaan. Dit geldt ook voor gedragspatronen. Bij Gestalt is de gevoelservaring van de therapeut zélf  tijdens het gesprek, alsook diens levenservaring essentieel in de begeleiding.                   

Ik leer mensen een grotere authentieke kracht te ontwikkelen, waardoor zij meer kunnen betekenen voor zichzelf en hun medemens. Daarvoor is het nodig dat je jezelf leert kennen op alle lagen; dat je leert om je gevoelens te ‘lezen’ en hiernaar te handelen; en dat je inzicht haalt uit de levenslessen die op jouw pad verschijnen. (zie verder de pagina Gestalttherapie)

"De waarheid maakt vrij"

 

Healing

In mijn praktijk geef ik individuele Healingconsulten. Je ligt daarbij op een massagetafel. Ik leg mijn handen op je lichaam of werk in je aura (energieveld). Daarnaast maak ik soms gebruik van pulsors (hele zuivere micro-kristallen) en van klankschalen, en van mijn stem.

Als er boodschappen, aanreikingen of adviezen tijdens de healing van belang zijn om genoemd te worden, zal ik deze doorgeven. Echter je zelfwerkzaamheid staat voor mij altijd voorop.

Als je je verwachtingen en wensen kunt loslaten, en kunt ontspannen in volledige overgave, krijg je precies dát wat je op dát moment nodig hebt. Uiteindelijk is het jouw intentie en diepe innerlijke verlangen om te helen, wat de genezing brengt.

 

Bronstoel, Urimstoel, Cristal Bed en SBF

Ik werk, indien gewenst, met enkele krachtige Healinginstrumenten; de Urimcode en de Broncode; twee energetische stoelen met veel mogelijkheden. Daarnaast ben ik in het bezit van een Cristal Bed. Dit is afkomstig van de Casa de Dom Inácio in Brazilië. Dit is een bijzonder healinginstrument waaronder ook regelmatig spirituele operaties plaatsvinden. Tevens geef ik Soul Body Fusion (SBF) sessies. Hierin wordt de ziel geïntegreerd in het lichaam.

"De Aarde is een temperamentvol klaslokaal ! In ons zonnestelsel is er geen betere leerschool dan de Aarde. Hier zal men alle eigenschappen kunnen leren die nodig zijn voor de uiteindelijke verheffing uit de stof. Hier zal men via de verplichte verhoudingen, door vereiste opofferingen, dienst aan anderen, aanpassingsvermogen etc, elk Goddelijk deel van de menselijke aard volledig tot uitdrukking kunnen brengen."

Meer informatie over mijn kristallen schedel?

Klik hier!

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij