Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Cristal Bed

In 2014 en 2015 heb ik ‘John of God’ bezocht. (Zijn werkelijke naam is Joäo Teixeira de Faria). Dit meest krachtige – nu levende full-trance – medium op aarde is werkzaam in het spirituele ziekenhuis; de Casa de Dom Inacio in Abadiania, Brazilië. In de Casa is een ‘Cristal Bath’ een van de belangrijke interventies. Ik heb tijdens mijn verblijf ervaren hóe krachtig dit Cristal bed werkt en hoe groot de reikwijdte ervan is. Dit heeft me diepgaand gemotiveerd om met het Cristal bed te gaan werken in mijn praktijk. Ik ben hiervoor erkend als therapeut door de entiteiten van de Casa de Dom Inacio. Deze hooggeëvolueerde entiteiten oftewel lichtwezens (deels bekende chirurgen in hun aardse leven) incorperen John of God en werken via hem, alsook middels het Cristal Bed. Er kunnen sprirituele operaties/ genezingen plaats vinden tijdens een Cristal bed sessie.

Abadiania

De kristallen van het bed zijn afkomstig uit de mijnen van Garimbo de Our, waar goud , vele soorten edelstenen en kwarts worden gevonden. Deze bodem is uitermate krachtig en helend. Volgens de entiteiten is Abadiania de energetisch meest zuivere plek op aarde. De Casa is gebouwd op een kristallen rots op een prachtig hoogplateau.

Cristal Bed

Het Cristal-bed is een therapeutisch instrument met 7 gepolijste en verlichte kristallen. De eveneens 7 lampen – in de kleuren van de chakra’s – schijnen intermittent door de kristallen. Deze kristallen hebben elk een specifieke vibratie. Elk kristal is geslepen in een geometrie passende bij de frequentie van een specifiek chakra. Ook de kleur heeft de frequentie van dat chakra.

Voor je optimale welbevinden is het nodig dat alle chakra’s in balans zijn. Bij de meeste mensen zijn deze (sterk) uit balans, wat allerlei gezondheidsklachten geeft, gevoelens van eenzaamheid, niet in je kracht staan, niet geaard zijn en je daardoor onveilig voelen, etc etc. Het licht, wat het kristal uitstraalt boven elk chakra, schijnt in verschillende frequenties om de energie van dat chakra te reinigen, te balanceren en te vitaliseren. Daardoor vindt er heling plaats en ontstaat er balans op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De vibraties van de kristallen resoneren met onze cellen en worden opgenomen. De entiteiten/geestelijke genezers van de Casa werken door de kristallen. Zij ‘scannen’ jouw systeem en werken in/met jou gedurende je cristal-bed sessie. Regelmatig wordt ook de aanwezigheid van een entiteit ervaren tijdens het, ook wel genoemde, ‘cristal-bad’

Ik heb ervaren dat de reikwijdte van de resultaten van een cristal-bed sessie, erg groot is en met het verstand niet te begrijpen. Zie ook ‘ervaringen’ op deze site. Levens van mensen krijgen werkelijk een (vaak radicaal) positieve wending; oude ongezonde gewoontes worden omgezet naar gezonde gewoontes; er komt balans en innerlijke rust; eigen kracht wordt voelbaar en ingezet; energie die op alle lagen vastzit wordt vrijgemaakt; en nog zóveel meer wat bijna niet in woorden te omschrijven valt.

Alle kracht, alle genezing van welke aard ook, is de verandering van de innerlijke vibraties, de aanpassing van het Goddelijke binnen het levend weefsel van een lichaam aan Creatieve Energie. Alleen dit is genezing. Het is de aanpassing van de atoomstructuur van de levende cellulaire kracht aan zijn spirituele erfgoed (Edgar Cayce)

Er zijn een aantal Cristal-bedden op de wereld. Iedere therapeut in het bezit van een cristal bed is persoonlijk erkend in Abadiania door de entiteiten van de Casa De Dom Inacio en heeft toestemming om met het bed te mogen werken, waardoor er een energetische verbinding is met deze geestelijk helpers.

Cristal Bed Sessie

Nog enkele praktische tips alvorens je een cristal-bed sessie ondergaat :

Draag geen bril, horloge, en riem. En lichte/witte, losse kleding, is aan te raden. Je krijgt een doekje over je ogen , en je luistert naar ontspannen muziek afkomstig van de Casa.

Een cristal-bed sessie is ingebed in een healingconsult van minimaal 1 1/2 uur, zodat er voldoende tijd is om vooraf in te dalen en af te stemmen op de entiteiten. En ook om erna de diepgaande werking te laten integreren en je ervaring te delen.

John of God

Indien jij overweegt om naar John of God te gaan, dan kan ik je daarin begeleiden. Ik kan je ondersteunen met alle praktische zaken, zoals de vlucht, je verblijf, je kleding, etc . Maar ook emotionele ondersteuning bieden, vóór dat je ernaar toe gaat, maar ook als je terug bent. Meestal wordt er al met je gewerkt , door de entiteiten, vóór je vertrek, dus als je nog in Ndl bent. Het is fijn, maar ook van belang dat je vantevoren al crystal bed sessies neemt, en ook erna.Je krijgt een informatiemapje van me, waarin alles staat wat je behoort te weten, voor je verblijf in Abadiania en je bezoek aan de casa.

Echter, het is geheel niet nodig om naar John of God te gaan, om een Cristal Bed sessie te kunnen doen.

Meer weten over John of God en de Casa du Dom Inacio?

Klik hier

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij