Ervaringen Bron en Urimcode

Elise

“Ik heb me nog nooit zó geaard gevoeld en zó helder, en in balans, als ná de zitting in de BRONSTOEL !!”

 

Isis

“Al mijn hele leven voel ik me erg verantwoordelijk voor een familielid. Zodanig dat het me benauwt en belemmert. Elle voelde heel sterk dat er een vorig-leven verbinding was met deze persoon, wat deze kramp in mij veroorzaakte. Ze raadde me aan het vorig-leven programma te doen in de BRONSTOEL. Hoewel ik niet mediamiek ben en niet makkelijk beelden zie, kreeg ik direct toen ik op de Bronstoel zat, hele duidelijke beelden van een vorig leven. Ik kon heel sterk voelen hoe deze ervaring doorwerkte in mijn relatie met haar in dit leven. Toen Elle het Lichtwezen opdracht gaf om deze ervaring te helen, voelde ik dat de pijn ahw uit me weggetrokken werd. Wat het me heeft gebracht, is een gelijkwaardigere relatie met dit familielid, waarin ik nu mijn grens durf aan te geven. Iedereen in mijn omgeving voelt dat ik meer ‘zichtbaar’ ben geworden”

 

Anton

“Ik geef makkelijk heel veel aan anderen, maar kan moeilijk ontvangen. Hierdoor doe ik mezelf tekort, en word ik moe, omdat ik te veel op de buitenwereld gericht ben. Elle maakte me duidelijk dat mijn ‘geven’ niet geheel belangeloos is, maar dat het ook een roep is om aandacht en liefde, oftewel om aardig gevonden te worden, wat weer te maken heeft met dat ik mezelf niet voldoende lief heb. Ze raadde me aan om het Hartprogramma te doen in de BRONSTOEL om de hartfrequentie in balans te brengen. Toen ik in op de Bronstoel zat, werd ik me bewust van een hele krachtige naar buiten/voren gerichte energie voor mijn borst; een soort bal van energie die bijna uit zijn voegen barstte. Aan de achterkant van mijn hartchakra (rug) voelde het leeg en dof; er was totaal geen energie. Elle gaf de Lichtmatrix de opdracht om mijn hartchakra in balans te brengen. Ik voelde werkelijk die enorme bal van energie zich verplaatsen naar de achterkant van mijn lichaam, waardoor het aan de voorkant rustiger werd en mijn hele wezen in balans kwam. Ik voelde nu evenveel energie aan de voorkant als aan de achterkant. Wat een fantastisch gevoel ! Dit had ik nog nooit eerder ervaren ! Het voelde als een wonder. Wat het me heeft gebracht is dat ik me veel meer bij mezelf voel dan daarvoor, en ik ben veel allerter voordat ik ‘ja’ zeg als mensen me iets vragen. Ik leg nu eerst het lijntje naar mezelf of het voor míj ook echt goed voelt”

 

Beppie

“Een paar maanden ná mijn healing (zie ervaring healing). Ik zit in de BRONSTOEL. Mijn handen rusten op de leuning waarin edelstenen liggen. Als ik mijn ogen sluit, en Elle mij vraagt mij te concentreren op mijn vraag, voel ik hoe ik in de stoel, in de aarde gedrukt wordt. Een enorme kracht laat mij gronden, zet mij stevig neer in de wereld. Mijn voeten op de aarde, mijn bekken als het centrum van eeuwenoude- en nieuwe energie. Waar ik tijdens de healing, alle pijnen van moeder Aarde voelde, ga ik nu door een proces van er helemaal ZIJN. Ik reis naar Atlantis en krijg een oude ervaring te zien, en voel hoe ook dit geheeld mag worden. Stilte. Diepe stilte. Dank je lieve Elle voor je begeleiding op deze reis.”

 

Anne

“Het voelt alsof alles rechtgezet wordt in mijn lichaam, als ik in de URIM zit. Mijn rechter- en mijn linkerhersenhelft worden in balans gebracht, waardoor ik me heel rustig voel en ingedaald in mezelf. Mijn angsten zijn helemaal weg”

 

Ellen

“Het is een hele subtiele energie die ik voel in de URIM, waardoor ik méteen als ik erin zit indaal in mezelf, zacht word en in balans kom. Het is bijna niet in woorden uit te drukken. Ook voel ik tintelingen in mijn hele lichaam; een soort prettige vibratie. En door mijn handen en armen stroomt heel veel energie”

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij