Cristal Bed

 

Het Cristal-bed is een therapeutisch instrument met 7 gepolijste en verlichte kwarts-kristallen. De eveneens 7 lampen – in de kleuren van de chakra’s – schijnen intermittent door de kristallen. Deze kristallen hebben elk een specifieke vibratie. Elk kristal is geslepen in een geometrie passende bij de frequentie van een specifiek chakra. Ook de kleur heeft de frequentie van dat chakra.  Kristaltherapie, kleurtherapie en chakratherapie liggen ten grondslag aan de werking van dit instrument. De Geestelijke wereld begeleidt diepgaand dit proces.

De kristallen van het bed zijn afkomstig uit de mijnen van Garimbo de Our (Brazilië), waar goud, vele soorsten edelstenen en kwarts vlak onder het aardoppervlak liggen. De bodem is daardoor uitermate krachtig en helend en energetisch zeer zuiver.

Voor je optimale welbevinden is het nodig dat alle chakra’s in balans zijn. Bij de meeste mensen zijn deze (sterk) uit balans, wat allerlei gezondheidsklachten geeft, gevoelens van eenzaamheid, niet in je kracht staan, niet geaard zijn en je daardoor onveilig voelen, etc etc. Het licht, wat het kristal uitstraalt boven elk chakra, schijnt in verschillende frequenties om de energie van dat chakra te reinigen, te balanceren en te vitaliseren. Daardoor vindt er heling plaats en ontstaat er balans op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De vibraties van de kristallen resoneren met onze cellen en worden opgenomen. Bepaalde geestelijk begeleiders werken middels dit Cristal Bed. Zij ‘scannen’ jouw systeem en werken in/met jou gedurende je cristal-bed sessie. Regelmatig wordt ook de aanwezigheid van een entiteit ervaren. Deze heling vindt plaats op zielsniveau.

Ik heb ervaren dat de reikwijdte van de resultaten van een cristal-bed sessie, erg groot is en met het verstand vaak niet te begrijpen. Zie ook ‘ervaringen’ op deze site. Levens van mensen krijgen werkelijk een (vaak radicaal) positieve wending; oude ongezonde gewoontes worden omgezet naar gezonde gewoontes; er komt balans en innerlijke rust; eigen kracht wordt voelbaar en ingezet; energie die op alle lagen vastzit wordt vrijgemaakt.

"Alle kracht, alle genezing van welke aard ook, is de verandering van de innerlijke vibraties, de aanpassing van het Goddelijke binnen het levend weefsel van een lichaam aan Creatieve Energie. Alleen dit is genezing. Het is de aanpassing van de atoomstructuur van de levende cellulaire kracht aan zijn spirituele erfgoed (Edgar Cayce)"

 

Cristal Bed Sessie Praktisch

Draag geen bril, horloge, en riem. En lichte/witte, losse kleding, is aan te raden. Je krijgt een doekje over je ogen , en je luistert naar ontspannen muziek 

Een cristal-bed sessie is ingebed in een healingconsult van minimaal 1 1/2 uur, zodat er voldoende tijd is om vooraf in te dalen en af te stemmen op de entiteiten en je hulpvraag kenbaar te maken. En om na afloop de diepgaande werking te laten integreren en eventueel je ervaring te delen.

Ook is het mogelijk -indien gewenst- om vooraf een werkpunt in te brengen, wat om inzicht of een antwoord vraagt, waardoor je nog meer ontvankelijk kunt zijn voor het Cristal Bed omdat bepaalde 'knopen' zich hebben opgelost.

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij