Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Ervaringen Cristal Bed

Wilmie

“Ik heb nu zo’n 10 keer van het Cristal bed gebruik mogen maken en de entiteiten van de Casa de Dom Inacio steeds om hulp mogen vragen bij mijn proces van Heling. Dit was steeds in combinatie met gestalt therapie. Het is bijna niet te omschrijven wat het gebruik van het Cristal bed met mij gedaan heeft en nog steeds doet. Want het werkt elke dag nog door.

Ik voel dat er steeds in allerlei gebieden in mijn lijf wat gebeurd. Mijn buik, mijn keel mijn handen mijn bovenbenen. Ik ervaar rillingen in mijn lijf, soms word ik door elkaar geschud, of aan mijn arm getrokken. Soms komen er tranen soms komt er geluid, dan weer ervaar ik kippenvel maar bovenal komt er heel veel stilte. Een stilte die me brengt in een andere staat van zijn. Het is alsof je slaapt maar toch volledig aanwezig bent. Een stilte die me doet beseffen dat er meer is dan ik kon bevatten. Dat ik in een nieuwe ruimte binnenkom. Maar er is ook loslaten, loslaten om alles te willen verklaren. Vertrouwen op wat er gebeurt en vertrouwen op de hulp die ik mag ontvangen.

Maar wat ik als het meest waardevol ervaar is dat het me thuisbrengt bij mezelf, bij mijn hart. En dat hart dat ooit omgeven was door eersteklas beton mag langzaam maar zeker ontdooien en laten zien wat er daadwerkelijk leeft diep vanbinnen.

Omschrijven wat er precies allemaal gebeurt is bijna niet te doen je moet het zelf ervaren. Er vindt een Healing op alle fronten plaats en daar krijg ik hulp bij van de entiteiten zo kan ik het echt voelen /ervaren. En daarom ben ik altijd intens dankbaar voor al die ervaringen en dank de entiteiten voor hun aanwezigheid en hulp bij mijn proces van heel worden.”

Elleke

“Door een bepaalde situatie in mijn leven voel ik me al lange tijd gespannen. Na de Cristal Bed sessie voelt mijn hoofd zó helder en sereen. Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld. Zelfs niet na een paar uur yoga . Ik ben alleen maar aan het genieten van dit gevoel. In deze staat voel ik me compleet vervuld.”

Suzanne

“Een ervaring die mijn begrip te boven gaat…..Hoe kan ik uitleggen wat er bij mij gebeurde al liggend op het Cristal bed? Beter kan ik vertellen welke senstaties ik onder andere ervaren heb….Kou, intense kou van binnenuit, energiestromen door mijn lijf, alsof er blokkades werden doorgebroken, ontroering, boosheid, angst, liefde, dankbaarheid, me lichter voelen, hanteerbare pijn bij mijn hart, in mijn hoofd, op mijn rug, in mijn maag, het is allemaal voorbij gekomen. Na de sessie vaak nog verward, niet snappend wat me overkwam, wel wetende dat er een hele hoop gebeurd was. Dat er voelbaar verandering in mijn lijf heeft plaatsgevonden. Alsof ik iets achter heb gelaten, los heb kunnen laten.

Ik heb acht sessies gedaan, steeds in combinatie met of stilte, of een geleide meditatie van Elle, of een diepgaand gesprek. Elle is erg goed in staat om aan te voelen en te weten wat er op dat moment nodig is. Ik heb me steeds welkom gevoeld en veilig en geborgen. Zij is open en eerlijk, verteld de waarheid zoals hij zich voordoet, fijn of minder fijn om te horen. Met oprechte zorg en aandacht heeft ze mij deze sessies begeleid. Mij volledig de kans gegeven om bij mijzelf te komen, om mijn diepste onzekerheden/lagen onder ogen te durven zien en me in mijn waarde te laten.

Met name de laaste sessie was voor mij het meest intensief. Ik heb ervaren dat ik het intenser kon beleven, zodra ik in staat was om mij helemaal over te geven aan het moment. Zonder verwachtingen, zonder iets te willen, te moeten, te doen. Al vele maanden heeft een auto-immuunziekte mij te pakken, waardoor ik heel weinig energie had en steeds erg moe was en niet kon werken. Na de sessies op het Cristalbed ervaar ik meer energie, ik heb kracht terug voelen komen in mijn lijf en merk dat ik meer acceptatie ervaar in mijn diepe reinigingsproces. En dat gaat nog steeds mijn begrip te boven……Dank je wel Elle ! Lieve groet ”

Leon

“Dank zij de begeleiding van Elle en slechts 2 cristal bed sessies heeft mijn leven in een paar maanden tijd een totale wending gekregen. Toen ik bij Elle kwam, sliep ik 3 á 4 uur per nacht, ik was uitgeput en depressief, ik rookte en ik dronk. Dit alles na de extreem moeilijke gebeurtenissen die gepasseerd waren in mijn leven. Na de cristal bed sessies ben ik weer goed gaan slapen, ik rook niet meer en drink enkel af en toe nog een glas. Mijn zeer negatieve gelatenheid heeft zich omgezet naar daadkracht en positiviteit. Ik werk weer en sta weer stevig in mijn leven. Dank aan Elle en de geestelijk helpers!”

Christine

“Na een cristalbedsessie heb ik een ongekend gevoel van vervulling; van compleet zijn. Het is moeilijk in woorden uit te drukken. Maar ik heb niets meer nodig uit de buitenwereld”

Kees

“Vakantie betekent voor mij loslaten en bij mezelf komen. In plaats van twee weken weg te gaan deze zomer, heb ik vijf Cristal Bed sessies gedaan. Ik ervaar elke Cristal bed sessie als een vakantie. Sterker nog, dit vind ik op geen enkele vakantie..haha..”

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij