Ervaringen Healing

Wilmie

Elle haar handen werden direct bij aanvang van de healing intens warm en waren vól energie, zodanig dat mijn hoofd , wat de controle nog zo graag wilde behouden, alleen maar los kon laten. Ik voelde de energie via haar handen stromend door mijn hoofd en kwam in een andere bewustzijnstoestand, anders kan ik het niet omschrijven.                                                                         

Ik kon niets anders dan loslaten ! Haar handen volgden hun weg van mijn hoofd naar beneden via mijn keel, waar uit het niets geluid kwam (zonder echt geluid te maken), met een gevoel te willen schreeuwen. Mijn hart werd aangeraakt, niet zomaar aangeraakt, maar echt diep van binnen AANGERAAKT. In mijn buik en bekkengebied voelde ik een intens diep verdriet opkomen en bij mijn benen een enorme energie en een gevoel te willen schoppen/ van me af te trappen. (wat niet gebeurde) Maar ondanks al deze diepe gewaarwordingen voelde ik dat er een intense stilte en diepe rust over me was gekomen. Het leek alsof ik ergens anders was beland, maar ik was gewoon thuis bij mezelf. De energie die via Elle haar handen door mijn lichaam stroomde, was zó intens en had nog een enorme nawerking. Ik voelde de energie in mijn benen , voeten en handen. Zelfs toen ik naar huis wilde rijden moest ik mezelf even met twee voeten op de aarde zetten. De rest van de dag en avond stroomden de tranen als vanzelf, alsof er een dijk was doorgebroken. Nu, de dag erna, voel ik een soort serene rust en stilte die ik bij me draag, zelfs op mijn werk. Eigenlijk kan ik zeggen, dat deze healing me bracht van mijn hoofd naar mijn HART.

Annette

Drieluik van de Zwaan : Tijdens het eerste deel van de healing, zittend in stilte, voelde Elle mijn diepe rouw. Zij bracht mij naar deze pijnlaag toe, door mij diep weggestopt, maar nu inténs voelbaar. Elle zag glashelder waar ‘de angel’ zat en benoemde die onomwonden. En die kwam wel even binnen.. Het klopte: ik voelde me knap ‘waardeloos’, van geen betekenis, nu ik mijn werk had opgegeven en me zó moe en down voelde. Ik kampte met zingevingsvraagstukken. Elle maakte me duidelijk dat werk/status/etc niet van echte betekenis is, maar dat je Kern er toe doet; hoe je als mens bent, en dat je (een deel van) God bent. Deze diepe rouw doorvoelen, de ‘kaalheid’ hiervan ervaren, maakte dat ik bij mijn Kern kon komen en mijn Waarde kon voelen.

In het 2e deel van dit consult, lag ik op tafel, en legde Elle haar handen op mijn gezicht; het was alsof ze van Kristal waren; zó zuiver en licht ! Tijdens de healing kreeg ik allerlei beelden te zien en één ervan heeft zo’n diepe indruk op me gemaakt: Het gaat over een drieluik; het eerste beeld was een ineengedoken, verkreukelde zwaan (zo voelde ik me bij binnenkomst). Vervolgens zag ik die zwaan zich langzaam oprichten, haar vleugels ontvouwend uit die verkreukeling (zo voelde ik me tijdens het gesprek).  

Bij het 3e beeld spreidde de zwaan haar vleugels nóg verder uit en vloog heel sereen en onverstoorbaar haar eigen weg, in een strakblauwe lucht (zo voelde ik me na afloop) Een witte zwaan in volle glorie, niet meer, niet minder, maar zó zichzelf. Deze healing heeft me diep geraakt, van kruin tot tenen, tot diep in mijn ziel. En als dat ‘waardeloze’   gevoel me even bekruipt, dan roep ik het beeld weer op van die zwaan en hoera, het werkt; ik voel me waardevol, in mijn kern, sterk en aanwezig ! Voor dit kostbare geschenk ben ik dankbaar (een échte healing !) …Elle woont overigens in de Zwanenhof…”
(Noot van Elle: en deze tekst kreeg ik op een práchtige kaart met twee witte zwanen…)

 

Arjan

“Toen ik op tafel lag kwam ik in een héle diepe ontspanning, ongelooflijk diep, pff.. En toen beleefde ik ineens totaal onverwacht een héle heftige ervaring uit een eerder leven. Dat deze ervaring terugkwam, was zo nodig voor de heling van mijn ziel. Ik begreep nu pas waarom ik bepaalde angsten altijd heb gehad. Ik denk dat ik dóór de diepe ontspanning én de veiligheid die ik voelde bij Elle deze ervaring toe durfde laten”

 

Marita

“Voor het eerst een healing ondergaan. Er is iets gebeurd met mijn innerlijke zijn. Levens van toen en nu hebben zich samengebracht in dit moment. Ik voelde me veilig bij Elle en kreeg de ruimte om echt te voelen en aan te gaan wat er tot mij kwam. Mijn lijf heeft duidelijke signalen gegeven die ik als schonend en zeer intens heb ervaren. Zowel bij mijn keel, hart als navel chakra is veel gebeurd, ik voel het nu nog, het is nog steeds aan het werk. De eerste stap is gezet. Er volgt nog meer, dat is zeker. Het aangaan van eerdere levenservaringen is heel intens en maakt meer duidelijk in mijn huidige leven. Dat voelt heel goed en dankbaar en geeft me de moed om bij mezelf te blijven. Bedankt Elle, voor je toewijding, rust en ruimte”

 

Marieke

“Ik heb een diepgaande healing bij Elle mogen ervaren. Deze heb ik met veel aandacht en liefde mogen ontvangen, de energetische trilling was zeer hoog voelbaar. Het bracht me, via healing op mijn hart chakra, bij een jeugd herinnering waar nog pijn zat opgeslagen, het bracht me, via healing op mijn keel chakra, bij een vorig leven waar nog een blokkade zat in mijn keel door een traumatische ervaring, het bracht me terug bij een stukje zachtheid in mezelf die ik even kwijt was en een prachtige boodschap van mn engel. De drukte in mijn hoofd maakte plaats voor stilte. Ik voel nog steeds de verbinding met deze energie, die door mijn hele ZIJN heen stroomt. Dank je wel Elle, het was zo welkom!”

 

Beppie

“De praktijkruimte is licht en helder. Na een voorgesprek, waarin ik mijn diepe pijnstuk voorleg, wat terugkomt in de hele vrouwenlijn binnen mijn familie, zink ik in een zachte donslaag op tafel. Ik voel de handen van Elle en een krachtige liefdevolle energie stroomt in mij. Ik word meegenomen op reis naar mijn voorouders, naar Atlantis, naar de Aboriginals. Dan voel ik hoe mijn bekken verandert in de schoot van moeder Aarde en voel haar verscheurende pijn, al het leed van de wereld verenigt in haar. Ik beleef intens deze pijn. Dan zie ik hoe het donker verandert in licht, het licht van een engel. Zij neemt mij mee terug naar het hier en nu en laat mij voelen hoe alle pijn en diepe gevoelens van boosheid, onmacht en verdriet getransformeerd zijn in het licht. Dank je lieve Elle, dat je mij meenam op deze reis die heling bracht “.

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij