Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

John of God

John of God is het krachtigste, nu levende medium op aarde, werkzaam in de Casa de Dom Inacio , gelegen in Abadiania, Brazilië.

John of God is een full-trance medium, wat betekent dat hij letterlijk word overgenomen door de geest (entiteit). In dat proces verliest hij zijn bewustzijn, om na bepaalde tijd weer ‘wakker’ te worden, en weet dan niet meer wat hij in die tussentijd gedaan heeft. Terwijl hij ‘in entiteit’ is, wordt zijn lichaam gebruikt als middel om fysieke chirurgie en schijnbaar wonderlijke genezingen uit te voeren door de geestesentiteiten die door hem heen werken. Al meer dan 50 jaar stelt hij zijn lichaam en zijn leven in dienst van de mensheid. John oftwel João kan zich met 33 entiteiten verenigen, welke allen opmerkelijke mensen gedurende hun eigen fysieke leven waren. De entiteiten zijn geesten van overleden artsen, chirurgen, genezers, psychologen en theologen, wiens zielen tot een hoog niveau verheven zijn en niet langer hoeven te incarneren naar ons fysieke vlak. Door gebruik te maken van het lichaam van João kunnen ze wonderbaarlijke operaties verrichten en ‘ongeneeslijk’ zieken genezen. Om die reden stromen er iedere week duizenden mensen naar Abadiania van over de hele wereld. De Cristal-bed sessies vormen een onderdeel van je bezoek aan de Casa, en kunnen ook een voorbereiding zijn daarop.

Cristal Bed

Het Cristal Bed in mijn praktijk wordt ‘bestuurd’ door dezelfde entiteiten die ook middels John of God werkzaam zijn. Het bed heeft een diepgaande werking op Zielsniveau.

Retinitus Pigmentoza

Ik ben erg dankbaar dat ik zelf een genezing mocht ontvangen voor een 'ongeneeslijke' oogziekte; Retinitus pigmentoza.

De website van John of God is : www.johnofgod.com

"I don’t heal anyone, the one who heals is God, I am just an instrument in God’s hands. Joäo Teixeira de Faria 

 

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij