Kristallen schedel

In mijn praktijk staat een bijzondere kristallen schedel. De eerste keer dat ik met deze schedel in contact kwam, flitsten er plotseling enorm krachtige laserstralen van deze schedel naar mij. Misschien vreemd als je dit leest, maar dat is wat er letterlijk gebeurde. Die zogenaamde laserstralen zijn in feite hoog frequent licht.

 

Hoe werkt een kristallen schedel?

Kristallen schedels hebben de gave dat ze zich, vanwege hun vorm, goed kunnen afstemmen op de mens, Ze kunnen je in een helend proces brengen en er kunnen ook zomaar ineens oude kennis of oude vaardigheden bij je terugkomen. Deze zijn vaak door trauma’s of onverwerkte levenservaringen bij je verdwenen. Vanuit oude culturen staan schedels bekend als bewaarders van wijsheid die we verloren zijn bij het afdalen in de materie. Nu in deze tijd wordt deze kennis weer toegankelijk. De nieuwe schedels geven gemakkelijker toegang tot het kristallen bewustzijn en de Holomatrix. Dit is een combinatie van de woorden Hologram en Matrix. In de schedels bevinden zich hologrammen die ze projecteren. Je kunt deze hologrammen ook om hen heen zien als beelden of waarnemen als geluid.

 

Leylines

De leylines die om de aarde liggen projecteren deze hologrammen in de schedels. De trillingen creëren de hologrammen en de schedels worden geactiveerd door het geluid. De schedels reizen en communiceren via de hologrammen. Ze reizen door de tijd en zijn interdimensionaal. Het universum is één groot Hologram. Als je een hologram breekt zul je in ieder deel exact hetzelfde beeld terug zien. Eén deel/beeld kan met alle andere communiceren. Ze breken tijdslijnen en reizen sneller dan het licht.

 

Hoe sla je kennis op in een kristal?

In kristal dat al miljoenen jaren op onze aarde groeit en vrijwel onverwoestbaar is, blijk je informatie te kunnen bewaren. Met behulp van laserstralen kun je er gegevens in opslaan en er vervolgens ook weer ‘uitlezen’. Dit is wetenschappelijk bewezen. Laserstralen bestaan uit elektromagnetische trillingen; uit energie; net als gedachten, gevoelens, woorden en daden. In plaats van met laserstralen kun je dus ook met gedachten of gevoelens informatie in de kristal brengen. Omgekeerd werkt het ook zo : als je je afstemt op de schedel kun je de informatie die er in zit ‘lezen’. En je kunt nog steeds informatie toevoegen. Dit kan door met een schedel te mediteren. Maar schedels kunnen ook onderling informatie uitwisselen.

Ook in de Bijbel wordt gesproken over schedels. Ze representeerden het ‘vrouwelijke principe’ en stonden op de steen der wijsheid. Jezus Christus werd op de Golghota ‘de schedelberg’ gekruisigd. Het is een mysterie dat zich langzaam aan weer aan ons openbaart.

Door ermee te werken en te mediteren kan je evolutie en heling versnellen.

De schedel bekrachtigt voortdurend de praktijkruimte. Evenals de energetische stoelen.

 

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij