Elle van Rooij

Ik geef Dans op lokatie en werk als Gestalttherapeute in mijn eigen praktijk. Daarnaast geef ik  Healingen en Bron- en Urimcode sessies. En ik ben in het bezit van een Cristal Bed. Ook werk ik als Soul Body Fusion* Practitioner.

Ik begeleid mijn medemens, met grote betrokkenheid, in de Zoektocht naar Zichzelf.
Het Leven in al haar bewegingen is mijn belangrijkste Leerschool.
Nadat ik de Pedagogische Academie en vervolgens de studie Nederlands heb afgerond, ben ik 15 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, w.o. het Jenaplan-onderwijs.

Ik heb me ruim 20 jaar in Dans, Gestalt en diverse Healingthechnieken geschoold.

Sinds  ’97 geef ik intensief les in meditatie, lichaamswerk en dans op diverse lokaties, w.o. Eindhoven, Valkenswaard, Den Bosch, Rotterdam, Middelburg, Noordgouwe en op aanvraag. Daarnaast heb ik een praktijk voor individuele begeleiding en relatiebegeleiding ; voorheen in Eindhoven en sinds 2014 in Middelburg. 

Gestalt
De basis voor mijn werk zijn ruim 15 jaar scholing binnen de Gestalt bij Drs. Godefrida Hoogenraad-Oberman (Tjongeroog, Friesland/ Zonneoog, Rotterdam) en 3 Gestaltopleidingen van 3 jaar.

De Vijf Ritmes
Een andere belangrijke inspiratiebron zijn de 'Vijf Ritmes'  Ik heb 20 jaar intensieve danservaring in binnen- en buitenland bij zowel Gabriëlle Roth zélf als bij haar docenten. 

Verder heb ik me geschoold in diverse vormen van lichaamswerk, bio-energetica, meditatie, reiki, healing, en vele vormen van dans (primitieve dans, elementaire dans, rituele dans, oerdans, trance dans, sacrale dans). Ook deze disciplines pas ik toe in mijn werk.

Bij Monique Timmers in Waldfeucht heb ik in 2013 en 2014 de opleiding tot Bronstoeltherapeut en Urimcodetherapeut gevolgd.

Sinds 2016 ben ik erkend Soul Body Fusion* Practitioner.Mijn bezoeken aan het Titicacameer (Bolivia), Amaru Muru  (Peru), en het land van Avalon (Glastonbury) zijn transformerend geweest voor mijn ontwikkeling.

In 2014 en in 2015 ben ik naar Brazilië geweest om me te verdiepen in de helende werking van een speciaal Cristal Bed. Sindsdien werk ik hiermee.

(foto: een ontmoeting en training bij Don Sebastian, Inca Sjamaan uit de Andes)

Nadat ik jarenlang zo’n 8 dansgroepen per week doceerde op verschillende lokaties in Nederland, is er (voorlopig) dans in Middelburg, om me te kunnen richten op de activiteiten in mijn praktijk en meer.

Het is wel mogelijk om mij te contracteren voor een workshop dans.

Dolfijnenontmoeting 

Om jullie te laten delen in mijn bijzondere dolfijnenontmoeting, deel ik onderstaand filmpje. Hopelijk dat je de helende energieën van de Dolfijnen in je Hart kunt voelen. Dagenlang was ik met hen zo ‘close’ als op het filmpje te zien is. Een ervaring die me diep geraakt heeft!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij