Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Relatietherapie

Partnerrelatie

In een partnerrelatie heb je deel aan het leven van de ander; ben je samen, maar ook zelfstandig; geef je ruimte en neem je ruimte.

Kun jij binnen je relatie het contact behouden, ook als de ander een ander gevoel of mening heeft?

In een relatiegesprek worden knopen ontrafeld en opgelost. Verschillen krijgen ruimte. Waardoor je weer ontvankelijk kunt zijn voor je partner en je je opnieuw kunt verbinden en lief kunt hebben.

Collega, familie of vriendschap

Naast een relatiegesprek tussen partners is het ook mogelijk om een relatiegesprek aan te gaan met een collega; alsook met een familielid of vriend(in).

Alvorens je een relatieconsult kunt aangaan is het noodzakelijk dat ieder apart minimaal één individueel consult heeft gedaan. 

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij