Soul Body Fusion

Soul Body Fusion betekent letterlijk: versmelting van Ziel en Lichaam.  Tijdens een Soul Body Fusion wordt  jouw eigen Spirituele Kracht en Licht in je Lichaam geïntegreerd.

Terwijl je de Fusion ontvangt, zit je op de Urimcode , waardoor je deze samensmelting nóg krachtiger zult ervaren. Ikzelf zit tegenover je op de Broncode. Ik begeleid het proces en houd je handen vast tijdens de Fusion en soms ook je voeten.

Bij alle Fusions die ik heb mogen geven, merk ik dat elke ervaring anders is en onvoorspelbaar, maar áltijd diepgaand transformerend. De meeste mensen ervaren sterke fysieke gevoelens tijdens een Fusion-proces, alsof een dam van afgescheidenheid doorbroken wordt en de energie van de ziel naar binnen stormt. Je geest wil op aarde zijn in een lichaam. Dat is waarom we hier geboren zijn. Het kost in feite meer energie om afgescheiden te blijven. De Kracht van het proces is de Eenvoud ervan; en tegelijkertijd is Soul Body Fusion ‘de Kern van de hele waarheid’;  het is een manier om te worden wie je werkelijk bent (wie we altijd zijn geweest).

De Ziel is geen beperkte entiteit met afgebakende grenzen. Je kunt hem niet eenmalig integreren en dan is het klaar, want de Ziel zelf en de relatie met het lichaam zijn dynamisch. De wereld van de Ziel is van onbegrensde oorsprong en onderling verbonden ; het holografische universum. Denk aan je Ziel als een zich steeds verder ontplooiend instrument van bewustzijn dat je in staat stelt de multidimensionale aard van het universum te ervaren. Je Ziel is een poort naar een complexe, intelligente ruimte. De leiding van je Ziel manifesteert zich in het hoogste goed voor jou en de wereld.

Door de Fusion te ondergaan geef je je Ziel de verantwoordelijkheid. Wanneer jij (jouw persoonlijkheid oftewel ego) eenmaal de uitnodiging voor afstemming doet, neemt jouw ziel het over. Het ‘kleine jij’ stuurt de uitkomst niet en kan het proces dus ook niet blokkeren of iets fout doen. Wat er ook gebeurt in het proces, ook de minder prettige gevoelens en ervaringen, het gebeurt allemaal voor je hoogste goed onder de wijze leiding van je Ziel.

Ieder van ons is God, en heeft een oneindig potentieel. Echter onze gewoonten en geschiedenis houden ons klein.

Het is onze bestemming te weten dat we volledige, harmonieuze wezens van licht in een lichaam zijn.

Soul Body Fusion Sessies

Elke Soul Body Fusion sessie is definitief én blijvend, en in elke Fusion wordt de lagere trillingssnelheid van het lichaam gesynchroniseerd met de hogere snelheid van de ziel.

De Soul Body Fusion vindt plaats in 3 sessies, tijdens 3 weken. De 2e sessie vindt plaats één week na de eerste, En de 3e vindt plaats 2 weken ná de 2e. Ná deze 3 weken, kun jij de Fusions voor jezelf gaan doen, voor de rest van je leven, zo vaak als je dat wil.

Soul Body Fusion* is een geregistreerd handelsmerk van het Center for Creative Consciousness van Jonette Crowley

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij