Urimstoel

De Urim-Code is een energetische stoel. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. In de rugleuning bevinden zich getalsymbolieken en in de armleuningen liggen kristallen. Deze corresponderen met elkaar en vormen samen een lichtmatrix.

Ieder mens heeft een volmaakte echo van zichzelf in de hemelse sferen en de energetische stoel Urim herstelt de verbinding met deze volmaakte echo (voor zover dit op aarde mogelijk is), zodat je je steeds meer gaat herinneren wie je bent en waarvoor je hier bent.

De werking van de stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. De matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op jouw energieveld. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam, op alle energiebanen, de meridianen en de trillingsfrequenties van het lichaam. Deze lichtmatrix wordt niet alleen gevormd door de getalsymbolieken en kristallen, maar ook gestuurd en geleid door jouw intenties, jouw afstemming en bewustzijn. De stoel is een pulserend Wezen. Door het Lichtwezen met jouw intenties te voeden kun je jouw wensen creëren.

 

Helende werking

De matrix, die door de Urim-Code wordt gecreëerd, signaleert alle aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving, soms meteen al bij een eerste ‘zitting’, soms later. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade -zo blijkt uit metingen- treedt allereerst een verlichtend en verzachtend effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden.

 

Lichamelijke aandoeningen

De lichamelijke aandoeningen, waarbij de Urim-Code wordt ingezet zijn divers. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma , hoofdpijnen, enz. De Urim-Code gaat een ‘samenwerking’ aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk, als spiritueel niveau. De stoel verhoogt je vitaliteit; je  energiebanen gaan beter stromen en je chakra’s worden geharmoniseerd. Doordat je lichaam gemakkelijker afvalstoffen loost, voel je je ook beter, fitter en schoner. De hersenhelften worden geharmoniseerd.: De linker- (ratio) en rechterhersenhelft (emotie) gaan beter samenwerken. Soms is dit zelfs voelbaar in de vorm van een soort correctie of rechtzetting in je hoofd of lichaam. Sommige mensen geven aan dat ze het idee hebben dat het skelet wordt geharmoniseerd of dat ze letterlijk ‘rechtgezet’ worden. Ook wordt ervaren dat er meer afstemming mogelijk is op de Universele Wijsheid en het Informatieveld.

Metingen laten zien dat de stoel een herstellend effect heeft op beschadigde cellen, ongeacht waar die cellen zich bevinden of in welke mate ze beschadigd zijn. De Urim-Code kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling. Een gift voor deze tijd. Ook kinderen mogen op deze stoel.

De volgende programma’s zijn mogelijk met de Urimcode:

 

 1. Vitaliseringsprogramma
 2. Schoonmaakprogramma
 3. Hartprogramma  (activering hartkwaliteiten : Eigenliefde, Eigenwaarde en Zachtheid)

 

Per zitting zit je gericht naar één van de 4 windrichtingen. Elke windrichting heeft zijn eigen specifieke werking op bepaalde gebieden van het lichaam; een harmoniserende werking op een van de elementen, en op de invloeden van de astrologische tekens.

Kom je voor de eerste keer, dan zal altijd het Programma Noord, het Vitaliseringsprogramma, ingezet worden. Dit omdat je lichaam moet wennen aan de hoge frequentie.

Je gaat met je gezicht naar de bepaalde windrichting zitten gedurende 20 minuten en ontspant. 

 

Noorden

 • Met het gezicht naar het noorden kalmeert het vooral het zenuwstelsel.
 • Het lichaam wordt schoongemaakt en de hartkwaliteiten worden geactiveerd.

Westen

 • Met het gezicht naar het westen worden de onderbuik, buik, nek en beide hersenhelften geharmoniseerd.
 • Ook in dit programma wordt het lichaam schoongemaakt en de hartkwaliteiten geactiveerd.

Zuiden

 • Met het gezicht naar het zuiden vindt een sterke regulering en harmonisatie van rug en nek plaats. Spierspanningen lossen op.
 • Het lichaam wordt schoongemaakt en het hart wordt geopend.

Oosten

 • Met het gezicht  naar het oosten zorgt voor meer verbinding met de aarde, innerlijke rust.
 • Het lichaam wordt schoongemaakt.

 

Zowel het noorden als het oosten bevorderen de aanvoer van krachten die meer spiritueel en intuitief inzicht geven.

Het westen en zuiden leiden tot meer inzicht in materiele aspecten en het fysieke lichaam

Ervaringen lezen van mijn cliënten en cursisten?

Klik hier!

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij