Elle van Rooij

Praktijk voor persoonlijke
groei en dans

Neem contact op

Individuele begeleiding

Er zijn periodes in ieders leven dat je met moeite op eigen kracht je antwoorden vindt; dat gevoelens van angst en eenzaamheid zó sterk worden dat je daardoor de zin en de bedoeling van je leven uit het oog verliest.

Een afscheid of conflict kan diepe gevoelens van pijn en boosheid teweeg brengen. Ook onzekerheden rondom loopbaan, verhuizing, relatie en vriendschap en het opvoeden van kinderen, kunnen veel vragen oproepen. Hierdoor kan begeleiding welkom zijn.

Ik heb een lange én ruime ervaring in het begeleiden van groepen en van cliénten. Ik doe dit vanuit een zeer grote betrokkenheid en compassie voor mijn medemens.

Lees verder

The Dancing Path

Dans is de meest natuurlijke manier om in beweging te komen; gevoelens ruimte te geven en je te verbinden met de ander.

Het maakt niet uit of je danservaring hebt, lenig bent of beperkt.

Het gaat niet om de uiterlijke vorm, maar dat jij je dans vanbínnenuit gaat beleven, zodat je weer samenvalt met jeZelf en vrijheid, diep geluk en vrede kunt ervaren.

Gepassioneerd zet ik me in om elke dansavond en workshop tot een voor jou bezielde beleving te maken. De  ritmes van het Leven vormen de rode draad binnen de dans. 

Lees verder

Relatietherapie

In een partnerrelatie heb je deel aan het leven van de ander; ben je samen, maar ook zelfstandig; geef je ruimte en neem je ruimte.

Kun jij binnen je relatie het contact behouden, ook als de ander een ander gevoel of mening heeft?

Het doel van een relatiegesprek is om weer ontvankelijk te kunnen zijn voor je partner en je opnieuw te kunnen verbinden en lief te hebben.

Een relatiegesprek kan ook plaatsvinden met een collega, vriend(in) of familielid.

Lees verder

Ervaringen

In de afgelopen vijfentwintig jaar heb ik vele cliënten mogen begeleiden in mijn praktijk en vele dansers op de dansvloer.

Een aantal van hen hebben hun ervaring gedeeld. Deze zijn te vinden op de diverse pagina’s; ingedeeld bij de diverse vormen van healing en begeleiding. 

Klik hier

Onderstaand de mogelijkheden binnen mijn praktijk. Klik voor meer informatie.

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij