Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Dans Inschrijving

OPGAVE / BETALING / ANNULERING Cursus, Dansdag of Individueel Consult:

  • Opgave d.m.v. onderstaand inschrijfformulier. Dit graag ingevuld en ondertekend retourneren. De gegevens die u mij verstrekt zijn uitsluitend bedoeld voor mijn eigen administratie en worden nooit aan derden doorgegeven. Ik gebruik uw emailadres en telefoonnummer enkel en alleen om u informatie te verstrekken aangaande de danscursus en/of kennismakingsles waarvoor u zich opgeeft en voor nieuwsberichten aangaande de praktijk. 
  • Betaling dient te geschieden twee weken vóór aanvang van de cursus en vier weken voor aanvang van de dansdag, door overmaking op nr NL83 INGB 0004361877  t.n.v. PCLM van Rooij te Middelburg.Je bent verzekerd van deelname indien het inschrijfstrookje én de betaling tijdig zijn ontvangen.
  • Indien u eerst een kennismakingsles wil volgen, dit graag vermelden op het inschrijfformulier. De kosten voor de kennismakingsles bij voorkeur vooraf overmaken, of anders contant voldoen, vóór aanvang van de les.
  • Betaling van een individueel consult geschiedt contant.
  • Annuleringsvoorwaarden: bij annulering 4 weken voor aanvang cursus of workshop, is de helft van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering 2 weken voor aanvang is het hele bedrag verschuldigd. Annulering individueel consult/healing 2 werkdagen vantevoren, anders worden de kosten voor het betreffende consult in rekening gebracht.
  • Dancing Path of Healing draagt geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van letsel of blessures.
  • Deze inschrijving houdt een betalingsverplichting in.

Inschrijfformulier Dancing Path of Healing

 

Copyright – niets uit deze website mag gekopieërd of gebruikt worden zonder toestemming van Elle van Rooij